Freelance project manager MES/MOM

Dat automatisatie de toekomst is, hoeven we je vast niet te vertellen. Bij Contec maken we er dan ook onze missie van om industriële processen future proof te maken. We zijn in volle groei en daarom ook continu op zoek naar nieuwe collega’s. Ben jij er klaar voor om samen met ons aan de factory of the future te bouwen? Dat kan!

Voor ons MOM team, zijn wij momenteel op zoek naar een Freelance Project Manager. MOM staat voor Manufacturing Operations Management (vroeger MES genoemd). Zij houden zich voornamelijk bezig met software development, koppelingen met databases en ERP-systemen, integratie van factory digitization, randapparatuur, interfacing tussen verschillende systemen, rapportering, label printing.

Waarom Contec?

Bij Contec hechten we er veel belang aan dat jij je deel voelt van de Contec family. Met onze 8 kantoren in binnen- en buitenland, telt de Contec Group zo’n 200 gemotiveerde specialisten die je graag verwelkomen in hun team. We hebben een vlakke organisatiestructuur waardoor er een open en transparante sfeer heerst. Uit bevraging bij onze collega’s, bleek dat zij veel belang hechten aan volgende voordelen:

  • Internationaal: met zowel kantoren als klanten in verschillende landen, is de wereld ons speelterrein. Ben jij een avonturier die graag eens buiten de landsgrenzen trekt? Bij ons hoort het erbij!
  • Uitdagende projecten: wij werken met verschillende klanten in uiteenlopende sectoren, wat maakt dat elke dag een nieuw avontuur is en je job heel afwisselend is.
  • Work-life: flexibiliteit in beide richtingen is belangrijk: bij Contec heb je zowel glijdende als flexibele uren én je hebt 32 dagen verlof, waarbij steeds ruimte is voor overleg.
  • Samen groeien: naast een onboardingstraject op maat, vinden we het belangrijk om te blijven investeren in onze medewerkers. Hoe je carrière verder loopt, hangt grotendeels af van je interesses.
  • Coöperatief: Contec is een CVBA, wat betekent dat elke vaste werknemer de kans krijgt om aandelen te kopen. Hierdoor werken we niet alleen samen aan een gemeenschappelijk doel, maar versterken we ook het groepsgevoel. Ons feestcomité doet daar nog een schepje bovenop met de zotste activiteiten!

Wat ga jij doen?

Bij Contec realiseren we projecten van A tot Z. Afhankelijk van het project zal je ofwel zelfstandig ofwel in teamverband de softwarevereisten van de klant realiseren.

We zoeken momenteel een Project Manager voor 1 van onze klanten en dit voor minstens 1 jaar. 

Wie ben jij?

  • Je hebt een hoger diploma gericht op Informatica (Elektronica-ICT, Toegepaste Informatica,…) of bent gelijkwaardig door ervaring
  • Je hebt ervaring met IT projecten, bij voorkeur in MES/MOM
  • Initiatief nemen en autonoom werken schrikt je niet af. Hierbij hou je ook rekening met de nodige deadlines door je werk zelfstandig te structureren.
  • Je bent assertief, communicatief en klantgericht.
  • Je spreek vlot Engels.

Bijna overtuigd? Lees hier wat onze collega’s vinden van werken binnen Contec

Ready to say YES to new adventures? Solliciteer snel!

Niet jouw ding, maar ken je wel de ideale persoon voor deze job? Deel gerust de vacature via onze social mediakanalen of via mail.