Industrie 4.0

Vandaag de dag vormen digitale netwerken een essentieel onderdeel van het dagelijks leven. Technologie evolueert voortdurend tegen een razendsnel tempo. Nieuwe producten en technologieën volgen we op de voet op en worden geëvalueerd.

Ieder project is een creatief proces; een zoektocht naar de meest geschikte oplossing, afgestemd op uw behoeften en middelen. Binnen het ruime aanbod van technologieën en leveranciers, maken wij op basis van onze expertise een keuze. We kunnen niet voorspellen hoe bedrijven er over tien jaar uit zullen zien. Dat konden we 33 jaar geleden ook niet. Tot op heden zijn we er echter altijd in geslaagd een toekomst samen met onze klanten uit te bouwen en we zullen hen steeds blijven ondersteunen in hun groei.

Contec global map

Contec wereldwijd

Contec is actief in een breed scala van sectoren, waaronder de (petro) chemie, farmaceutische producten en de voedingssector. Bovendien beperkt Contec zijn activiteiten niet tot België. Met een heel aantal succesvolle internationale projecten in onze portefeuille zijn we in verschillende landen verspreid over de hele wereld.

Dringend op zoek naar

SOLLICITEER

Web developer Antwerpen
Jobomschrijving

SOLLICITEER

Control Automation Engineer UK
Jobomschrijving

Electrical Engineering

Meer

In nauwe samenwerking met uw piping- en procesingenieurs zorgen wij ervoor dat uw bestaande hardware infrastructuur veilig en betrouwbaar is en mee evolueert met de tijd. Uw productie uitbreiden? We helpen u doorheen de hele projectcyclus en ontwerpen de gevraagde productie-infrastructuur.

Manufacturing Control

Meer

Ook op PLC- & SCADA-niveau helpen we u om uw productievloer continu aan te passen en te optimaliseren. De projecten die we leveren variëren van het maken van kleine verbeteringen tot het ontwikkelen van volledig nieuwe productielijnen.

Manufacturing Operations Management

Meer

Meer dan ooit hebben productiebedrijven behoefte aan stabiele softwareplatformen die flexibel, efficiënt, veilig en – last but not least – eenvoudig te gebruiken zijn. Ons MOM-team heeft meer dan 18 jaar ervaring in het ontwerpen van dergelijke softwareplatformen.

Industrial IT

Meer

Tientallen jaren hebben IT (Informatietechnologie) en OT (Operational Technology) gewerkt in twee verschillende gebieden. IT richt zich op beveiligings- en technologie-updates. OT geeft prioriteit aan productie en stabiliteit.